Tipovanie na webe JDS Vranov centrum

15.01.2015 19:35

Typovanie v JDS

prostredníctvom ANKETY ( v menu OTÁZKY a ODPOVEDE)

 

Vážení návštevníci tejto web stránky,

rozmýšľali sme o tom, že dianie v Základnej organizácií JDS (ďalej len ZO JDS), či v DC je možné predvídať, alebo ovplyvňovať aj tak, že napodobníme tipovaciu agentúru.

Podobne sa to robí napríklad pred voľbami do parlamentu, prezidenta, ale tiež keď prebiehajú nejaké majstrovstvá sveta – napríklad v hokeji.  Po uskutočnení akcie, o ktorej sa tipuje, nasleduje jej vyhodnotenie.

Na rozdiel od agentúry oficiálnej, u nás sa nebudú  vyhrávať  peniaze. Je na vás, či si zapamätáte ako budete typovať, či si to zapíšete, ale po uskutočnení tipovanej aktivity, do 1 týždňa bude tipovanie vyhodnotené a výsledky tipovania v tomto webe zverejnené.

V prípade, že ste správne odpovedal na niektoré otázky, bude to svedectvo o tom, že oblasť tipovania poznáte (ak to nie je iba náhoda).

V prípade, že ste sa „ netrafil“ do odpovede  - lebo udalosť sa stala inakšie, bude to znamenať, že oblasť tipovania nepoznáte, mal ste iný názor, ako ti, ktorí sa zaslúžili o to, že sa stalo inakšie, než ako ste predpokladal.

V prípade, že si chcete tipovanie  vyskúšať, prejdite do menu (ponuky) na ANKETA, tam je oddelený rok 2015 od roku 2014 (tam už nič nezaznamenávajte!).

Do 20. januára 2015 budú otázky v ANKETE uvedené.

Iba v prípade, že by do uskutočnenia tipovaných udalosti sme chceli počet otázok rozšíriť, uvedieme to formou oznamu v rubrike  NOVINKY.

AKO  SA  ZÚČASTNITE  TIPOVANIA? 

TIPOVANIE sa uskutoční v „kapitole“ OTÁZKY a ODPOVEDE